Ikke-kategoriseret
Denne måned på kunstfestivaler – læs om det i vores magasin

Denne måned på kunstfestivaler – læs om det i vores magasin

I denne måned dækker vores magasin 10 kunstfestivaler af enhver art. Følg deres historier med os og nyd den visuelle fest, der er indholdet.

Kunstfestivaler er ikke længere kun for kunstnere og artsy-farties. I disse dage besøger millioner af mennesker kunstfestivaler fra hele verden for at nyde denne kreative oplevelse.

2018-udgaven af denne måned på kunstfestivaler handlede om mad og køkken. Det er altid en god idé at holde øje med vores magasin, fordi vi altid tilbyder dig den bedste egns- og årstidens mad.

I dette nummer har vi præsenteret nogle gode opskrifter som chokolade- og kirsebærtrifli, ratatouille med tofu og champignonrisotto. Og der er også en guide kaldet “Kunsten at style opskrifter”, som dækker alle tips til at style dine retter på en smuk måde.

Det er den tid på året, hvor kunstfestivaler dukker op over hele verden. Nogle er mere berømte end andre, men hver enkelt har noget unikt at tilbyde. I vores seneste magasin har vi samlet en liste over gode steder at spise og drikke, mens du er i gang. Denne liste inkluderer lokale restauranter, barer og spisesteder i hver by – såvel som nogle internationale steder!

“Kunst” er et interessant emne, og her er et stort antal forskellige artikler og interessant indhold at læse.

I dette nummer finder du artikler om glæderne ved at leve med kæledyr, effekten af digital teknologi på traditionelle kunstformer og en liste over den bedste mad at spise på hver festival.

Denne måned fokuserer vi på vores yndlingskunstbegivenhed i sæsonen: Art Basel. Hvis du ikke er bekendt med det, er det en af de vigtigste kunstmesser i verden og finder sted hvert år i Schweiz.

Der er ingen bedre måde at nyde kunstens smukke verden på end at være en del af den. Denne måneds udgave fremhæver forskellige steder rundt om i verden, hvor du kan finde de bedste kunstfestivaler.

Se, hvad der venter dig på kunstfestivalerne denne sommer.

Det er en måned med kunst og køkken, så sørg for at tjekke vores magasin ud i denne måned.

April måned var en fantastisk en for kunstfestivaler i Singapore. Singapore Food Festival og Singapore Art Festival var to af de største begivenheder.

Kunstnere fra hele verden kom for at vise deres værker på Singapore Art Festival i denne måned og nød også et besøg i byens bedste indkøbscentre – Orchard Road, Marina Bay Sands og Robertson Quay. Madfestivalen gav også folk mulighed for at nyde stilfulde retter lavet af kokke med Michelin-stjerner som Livio Suppia, Jean-Georges Vongerichten og Weng Fan Lim.

Bevidstheden om madkultur vokser hurtigt i Singapore, hvilket uden tvivl er sundt for restauranter. Forlag har været ivrige efter at udforske andre nichemarkeder såsom madfestivaler, og nu inkorporerer de disse mere end nogensinde før.

Denne måned på kunstfestivaler har vi præsenteret nogle af de bedste retter og drinks, der kommer ud af festivalerne. Hvis du leder efter en ny festival at deltage i, kan du finde nogle gode tips i vores magasin.

I denne måneds udgave af Art Festivals Magazine har vi samlet en liste over retter, som du skal prøve på store kunstfestivaler som V Festival og Tallinn Art Week.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.