Ikke-kategoriseret
Vi søger kunstnere til et kunstforlag

Vi søger kunstnere til et kunstforlag

Kunstudgivelse er et nyt domæne, der er i hastig vækst. Vores virksomhed, Xian Caiyuan Art Publishing, leverer de bedste kunstudgivelsestjenester til globale kunstnere.

Som kunstner vil du være i stand til at udvikle dine kunstneriske færdigheder gennem vores udgivelsesplatform og hjælpe dit arbejde med at nå utallige mennesker rundt om i verden.

Vi leder efter kunstnere, der har fantastisk kreativitet og æstetisk sans til at sælge deres retter til vores globale publikum.

Hvis du er en kunstner, der har haft en succesfuld karriere og gerne vil i rampelyset igen, men ikke har lyst til at tage dine pensler op foreløbig, er der en mulighed for dig i vores kunstforlag.

Vi har brug for kunstnere med forskellige specialiteter til en række forskellige retter, og vi leder efter nyt talent. Hvis du har været en del af et kulinarisk initiativ eller har erfaring med illustration, kalligrafi eller maleri og kunne tænke dig at arbejde med os på et færdighedsbaseret grundlag, så send din portfolio i dag.

Vi leder efter kunstnere til at bruge deres unikke færdigheder til at lave retter til vores hjemmeside. Vores fokus er på højkvalitets og unikke designs, der kan hjælpe kunstnere med at opbygge deres portefølje

Det ville være fantastisk, hvis du har en passion for madlavning og et stort øje for design for at kunne lave retter, mens du arbejder på dine egne retter.

Kan du tegne et billede af en ret? Vi søger kunstnere, der kan sørge for, at deres retter kommer godt frem på tallerkenen.

Vores hovedmål er at præsentere retter fra hele verden og give dem eksponering. Vi vil også gerne finde nye og upcoming kunstnere, der kan være med til at promovere deres arbejde.

Vi søger 2 typer kunstnere: Madillustratører, som normalt arbejder i 2D, og kulinariske kunstnere, som normalt arbejder i 3D. Vi vil gerne finde en med begge kompetencer.

Vi søger kunstnere til et kunstforlag. Forlaget præsenterer og kuraterer i øjeblikket en bred vifte af værker fra forskellige kunstnere inden for forskellige områder.

Forlaget er altid åbent for nye indlæg og samarbejder med forskellige kunstnere. Virksomheden har fået stor succes med deres kuraterede værker indtil videre, hvilket har fået virksomheden til at udvide deres team.

Vi søger kunstnere til at designe og illustrere retter til vores madforlag. Ønsker du at komme i betragtning, så send venligst din portfolio med vedhæftede spørgsmål.

Har du erfaring med at illustrere retter?

Hvor meget erfaring har du med design?

Er du i stand til at indsende eksempler eller eksempler på dit arbejde?

Hvor lang tid vil det tage for dig at færdiggøre et faddesign?

Vil vi være i stand til at bruge designs i vores madpublikation?

Vi leder efter kunstnere over hele verden til at være en del af vores indhold. Hvis du har nogle kreative ideer, som du vil dele med os, så kontakt os venligst!

Kunstforlag udgiver plakater, t-shirts og andre kunstværker, der passer godt til deres retter. De har brug for kunstnere til at skabe kunst til dem, fordi de ikke har tid eller ressourcer til at lave alt selv.

Vi er et kunstforlag. Vi afholder kunstudstillinger og har vores eget unikke mærke af kunstværker i begrænset oplag, som vi sælger i vores galleri eller online. Vi leder efter kunstnere til at hjælpe os med vores kreative projekter.

Vi har brug for et par uddannede kunstnere, der kan skabe originalt værk for os samt oversætte mellem forskellige kulturer, designe og producere billeder til redaktionelle behov, skabe konceptuelle værker og meget mere.

Hvis du er kunstner, og du ønsker at udgive dit værk, kan vi hjælpe dig med at få din kunst frem for verden. At arbejde med os er en fantastisk måde for kunstnere at finde eksponering for deres arbejde, udvikle deres karriere og få nye ideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.